Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Azaron

R3sP3kT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera : Azaron
Start Serwera : Dokładnie to nie wiem, ale prezentacja napisana 22 marca więc serwer ma już jakiś miesiąc.
Link do prezentacji : http://www.mpcforum.pl/topic/893327-azaronpl-dedyk/
Od autora dyskusji : Hmm, ostatnio coś się stało z serwerem że jak się wpisuje passy swoje to wyskakuje że nieprawidłowe, strona nie działa, forum nie działa, chyba usuneli konta. Wiec ja mam takie pytanie, czy serwer będzie jeszcze działał, czy przywrócą konta czy na darmo sprawdzam codziennie czy serwer działa normalnie ?

aqu1.jpg
Opublikowano

Tak odpowiem ci : Konta zostały usunięte bo bazy danych nie zapisali i konta sie usuneli info od GM-a ma startować od nowa niedługo :) Zbieram od was LiKeee

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Ehh. Skoro serwer ma startować od nowa to ja raczej podziękuje.

Miałem już 170 lv, eq full epik wszystko spoko a tu takie coś :/

No nic, bylo milo.

aqu1.jpg
Opublikowano

W sumie można było przewidzieć że serwer tak skończy chociaż mogli mieć odrobinę honoru i napisać co się dzieje a nie wyłączać stronę i forum. Dodam że nawet jeśli będą cokolwiek jeszcze tworzyć to na serwie na pewno nie zawitam. A w szczególności na pewno nie jeśli tam będzie Omni. Na koniec serwa totalnie wszystko zjebał. Dał swoje dupie Ayako( jędza/jadzia psotnica czy jak ona miała... no, po prostu jakąś tępa suka) GMa, ta sobie dawała expa kiedy chciała. Robiła w nocy OXy, na /n oczywiście pozdrowienia dla przyjaciół a jak pisałam do niej z problemem na szepcie to nawet mi nie raczyła odpisać, pewnie za głupia i nic nie wiedziała za bardzo na jakikolwiek temat. Dodam że nawet nie znała podstaw ortografii. Takie błędy waliła na /n że to po prostu paranoja. Raz jak włączyła expa w nocy i zapytałam ją na szepcie do kiedy będzie to zrobiła spam na /n że exp jest na godzinę a później mi odpisała na szepcie "widziałeś"? Nie wiem czy chciała się pochwalić czy zrobić na mnie wrażenie? Poza tym pozdro za super pomysł z rozprowadzeniem przepustek, które nie dropiły. Zamiast każdemu potrzebującemu dać normalnie przez handel, otwierała shop z przepustkami. Dodam że multum ludzi wywalało bo kupowali jednocześnie a połowa z nich tych przepustek zwyczajnie nie potrzebowała a potrzebujący naprawdę nie mieli okazji ich kupić. Nie powiem co nawet zrobili z expem od pierwszego lv. Expiło się jak na PLu. Pragnę zauważyć tutaj że dupa Omni dawała expa tym osobom żeby im lepiej się expiło ale chyba nie zdawała sobie sprawy że gracze od 100lv też na tym nieźle skorzystali. W chuj ludzi miało już z 150lv a reszta się męczyła z głupim 60lv... A Omni zamiast wziąć się za robotę to lizał się ze swoją dupcią przez maskę a ile razy już to pod koniec serwa widziałam. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...